Maak kennis met… Louisa!

Wie is Marts, wat doen we en nog belangrijker wie werken er bij ons? De komende tijd zullen we zo nu en dan een medewerker aan je voorstellen. Deze week is dat Louisa!


Louisa is in haar vrije tijd regelmatig creatief bezig. Ze schildert aquarellen van (wilde) dieren die ze vervolgens verkoopt in haar eigen webshop. Daarnaast gaat ze graag op stap of wat ondernemen met vrienden, een avondje op de bank zitten is echt niks voor Louisa!

Louisa –
Ik vind het erg belangrijk dat ik mijn creativiteit kan uiten in mijn werk. Ik wil opdrachtgevers kunnen inspireren en als designer probeer ik altijd een stap vooruit te denken. Het is een fijne uitdaging om iets te verzinnen waar men zelf nog nooit aan gedacht heeft, maar waarvan je weet dat er enthousiaste reacties zullen zijn. Dit bereik ik door oplossingen en een stijl te vinden die echt passend zijn bij een organisatie. Het moet zichtbaar zijn dat een ontwerp gemaakt is met kennis van de organisatie, inzicht, creativiteit en vakmanschap. Duurzaamheid staat voor mij centraal daarom probeer ik dit altijd te introduceren door te laten zien hoeveel er tegenwoordig mogelijk is, bijvoorbeeld alleen al in het gebruik van duurzame materialen. Het gaat om het resultaat en de kers op de taart is natuurlijk een blije opdrachtgever.