COVID-19 update

Bij Marts hebben we maatregelen getroffen om zoveel mogelijk te werken vanuit de regelgeving zoals die in Nederland is gesteld om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Dat betekent dat we zoveel we kunnen vanuit huis werken. Beeldschermen zijn geïnstalleerd op onze werkplekken thuis en we maken gretig gebruik van alle mogelijkheden om te communiceren, ook om onze teamspirit in deze bijzondere periode hoog te houden. Waar nodig, bijvoorbeeld omdat we ook ondersteunend werk verrichten aan vitale organisaties in onze samenleving, zijn we nog werkzaam op locatie.

Economisch is deze situatie zorgelijk maar we zijn voornemens om zoveel mogelijk te blijven doen, voor onszelf maar zeker ook voor u, onze klanten. Processen hebben deadlines die in veel gevallen echt nog wel haalbaar lijken op dit moment. Ook dienen zich nieuwe vraagstukken aan, juist door de problematiek waar we nu voor staan.

Daarnaast willen we graag laten weten dat als uw organisatie voor een probleem komt te staan door deze crisissituatie, wij graag te hulp schieten. Wellicht zijn er veel werknemers thuis door ziekte of doet zich een ander situatie voor waardoor u handjes nodig heeft. Wij zijn, vanuit onze reguliere dienstverlening, immers altijd al gewend om ons snel in te werken en zaken ad hoc op te pakken. Kortom, laten we een beetje voor elkaar zorgen en er met elkaar het beste van maken.