Run for KiKa Utrecht

Op zondag 10 juni zal ons team meedoen met de Run For KiKa in Utrecht. Iedereen is al hard aan het trainen om de 5 of 10 kilometer succesvol af te kunnen leggen. Ons doel is om een zo groot mogelijke bijdrage te kunnen leveren door het ophalen van sponsorgeld. Hier hebben we jouw hulp bij nodig! Elke euro maakt een verschil. Je sponsorbedrag gaat rechtstreeks naar KiKa.

Ga naar https://www.runforkika.nl/sponsor en zoek op Marts. Ons team komt dan direct naar voren. Mocht je een specifieke collega willen sponsoren dan zoek je op zijn of haar naam.

KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen

We willen iedereen die zich samen met ons wil inzetten tegen kinderkanker door bij te dragen alvast hartelijk bedanken!