Vacature Projectmanager

Ongewoon is de standaard
Houd je van projectmatig werken in wisselende omgevingen? Ben jij een zelfstandige, ondernemende go-getter en wil je werken binnen een bedrijf met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Dan hebben wij een superleuke vacature voor je!

Als Projectmanager bij Marts coördineer je huisvestingsprojecten bij onze diverse klanten binnen verschillende branches. Met jouw enthousiasme en expertise pak jij elk project met beide handen aan en breng je dit niet alleen tot een succesvol einde; je overtreft ook nog eens alle verwachtingen. Leiderschap zit in je bloed en met jouw fantastische persoonlijkheid en natuurlijke passie weet je iedereen om je heen te inspireren. Je voelt de behoeftes en wensen van de opdrachtgever aan en weet deze te vertalen naar een oplossing. Als ondernemend type ben je zelfstandig en begrijp je dat het als projectmanager essentieel is om assertief te zijn. Je wilt graag in een bedrijf werken waar collega’s nog echt voor elkaar klaar staan en waar verbondenheid met elkaar en het bedrijf centraal staat. Bij ons werk je niet voor Marts, je bent Marts.

De praktische eisen:

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (dit is een harde eis);
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent flexibel en hebt geen negen tot vijf mentaliteit. Als leveranciers om 07:00 uur voor de deur staan bij een klant sta jij al klaar met een kopje koffie;
 • Je bent zelfstandig en ondernemend. Er wordt van je verwacht dat je vrij snel zelfstandig binnen onze organisatie en bij een opdrachtgever aan de slag kunt. Natuurlijk kun je altijd terecht bij je collega’s voor vragen of advies, maar het is belangrijk dat je in staat bent jezelf te kunnen redden. Hiervoor moet je sterk in je schoenen staan;
 • Je weet kansen voor (nieuwe) opdrachten of werkzaamheden te herkennen en te creëren;
 • Reizen zie jij als een kans om je zangskills verder te ontwikkelen of gezellig bij te kletsen met een collega tijdens het autorijden. Je bent dan ook bereid om door heel Nederland en erbuiten aan de slag te gaan;
 • Je kunt een VOG overleggen.

Wat bieden we:

 • Een passend en marktconform salaris;
 • Fantastische secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak, een telefoon, laptop, opleiding en gezellige borrels en uitstapjes met je collega’s;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een ondernemende en inspirerende werkomgeving waarin iedereen openstaat voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • Fantastische en gezellige collega’s;
 • Een geweldige kantoorhond;
 • Platte organisatie in de breedste zin van het woord.

Hoe ziet een dag bij Marts eruit?
Je gaat vandaag bij een nieuwe opdrachtgever aan de slag. Je begint de dag op ons eigen kantoor. Je pakt een kopje koffie en kletst kort bij met je collega’s. Waar houden zij zich op dit moment mee bezig? Je beantwoordt je mail en bereid je voor het gesprek van straks. Om 10 uur stap je in de auto en vertrekt naar je eerste overleg bij je nieuwe project. Daar aangekomen parkeer je je auto en stapt naar binnen. Hoe is de toegang hier geregeld? Je loopt naar de receptie en vraagt hoe en wat. Je krijgt een toegangspas en wordt aangemeld. Waar moet je zijn? Je besluit je contactpersoon te bellen om aan te geven dat je bent gearriveerd. Hij pikt je op zodat je niet te lang hoeft te zoeken waar je moet zijn. Samen sluit je aan bij het overleg van de projectgroep. Je stelt je kort voor en het overleg kan beginnen. De mensen in de projectgroep zijn al langer betrokken bij het project en vertellen om de beurt over de voortgang. Je merkt dat ervan uitgegaan wordt dat je begrijpt waar het over gaat en dat er eigenlijk weinig rekening mee wordt gehouden dat dit nieuw voor jou is. Door goed te luisteren probeer je snel de scope op te pikken en de knelpunten te identificeren. Gaandeweg krijg je steeds meer inzicht in wat er van je verwacht wordt en wat je rol gaat zijn in dit project. Er wordt nog geen actielijst bijgehouden, dus je stelt voor dit op te pakken. Na afloop van het overleg zoek je ergens een plekje en ga je hier direct mee aan de slag.

Wie is Marts als werkgever?
Voor medewerkers is Marts een werkgever met veel ontwikkelingsmogelijkheden en veel vrijheid om invulling te geven aan de rol die de medewerker binnen de organisatie vervult. Daar staat tegenover dat vanuit Marts naar de medewerker een hoge mate van zelfstandigheid en pro activiteit wordt verwacht. Vertrouwen, flexibiliteit en betrokkenheid van beide kanten is essentieel om goed te functioneren binnen onze organisatie en om ons de mogelijkheid te geven een goede werkgever te zijn. Marts is een groeiende onderneming, het is daarom belangrijk dat je begrijpt dat bepaalde zaken nog in ontwikkeling zijn en het als een uitdaging ziet om hier aan bij te dragen. We streven naar tevreden medewerkers die trots zijn om voor ons bedrijf te werken. De medewerkers dragen ons bedrijf en ons imago en zijn daarom essentieel voor het succes van de organisatie. Zonder tevreden medewerkers, geen tevreden klanten.

Ben jij degene die wij zoeken? Mail dan je CV en motivatie naar info@martsprojecten.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Marilon Schmale, telefoonnummer 0627067803.

Plaatsingsdatum 19-02-2018